Loading...

Virksomheder

Facilitering af processer og forløb

I SAMRUM udvikler og faciliterer vi forløb for en række forskellige virksomheder. Herunder kan du se flere eksempler på cases.

Gert Barslund, der som regel sammen med partnere faciliterer forløbene, har blandt andet faciliteret forløb for Jyske Bank, Post Nord, Velux, Bramidan, Spar Nord og Ribe Jernindustri/RIO.

Gert har på en kreativ og innovativ måde ført os gennem en proces, der har skabt nye resultater for vores bank på CSR-området.
Gert skaber via sin person rum, der er rare at være i, og forudsætning for kreative processer, samt udvikling for den enkelte, gruppen og virksomheden.
Gert har i opbygningen af den proces vi har været igennem, inddraget relevante aktører og skabt nye forbindelser og netværk, som vi kommer til at fortsætte samarbejdet med.

Michael Toft
AFdelingsdirektør i Jyske Bank, Esbjerg
Gert Barslund har gennem forløb med medarbejdere både på innovationship og talentship givet en saltvandsindsprøjtning til vores organisation.
Vi har brugt forløbene til unge ledere, og har fået medarbejderne tilbage efter forløbene, med styrket fokus og med nye vinkler på opgaver i virksomheden
Som mentor roses Gert, og omtales meget positivt af vore deltagere. Forløbene kan varmt anbefales, hvis man ønsker et løft til virksomhedens unge ledere.

Michael Boel Olesen
Adm. Direktør
Ribe Jernindustri
Verdensmålsforløb for virksomheder

Verdensmålsforløb for virksomheder

Bæredygtighed Psykologi Kultur
Vi hjælper virksomheder med at finde frem til hvilke af FN's 17 verdensmål, der er mest centrale for deres virksomhed. Og med at integrere disse i virksomhedens forretningsudvikling.
Læs mere
Natur-kunstlab

Natur-kunstlab

Bæredygtighed Psykologi Kultur
Natur-kunstlab er en nyskabende innovationsmetode for virksomheder, hvor virksomheden blandt andet aarbehder med bæredygtighed og straetegier i forhold til FN's 17 verdensmål .
Læs mere
Innovationship

Innovationship

Bæredygtighed Psykologi Kultur
Innovationship er et nyskabende innovationsforløb, for deltagere fra forskellige virksomheder. Virksomhederne arbejder med konkrete udfordringer, som de i forløbet finder nye løsninger til.
Læs mere
Talentship

Talentudviklingsforløb

Bæredygtighed Psykologi Kultur
Samrum har været med til at udvikle modulopbyggede talentudviklingsforløb for ledere og talenter fra forskellige virksomheder.
Læs mere
Foredrag, kurser og koncerter mm

Foredrag, kurser og koncerter mm

Bæredygtighed Psykologi Kultur
SAMRUM afholder jævnligt forskellige interessante arrangementer. Blandt andet foredrag om specifikke projekter og emner, musikalske foredrag, og oplevelsesorienterede workshops.
Læs mere

TAG KONTAKT OG BLIV EN DEL AF EN BÆREDYGTIG UDVIKLING

I samrum kan virksomheder, organisationer og personer deltage på forløb, få faciliteret udviklingsprocesser, og være med til at skabe nye bæredygtige løsninger.

RING +45 21478060

Ring til os
+45 21478060
Adresse
Havnegade 62, 1. tv - 6700 Esbjerg
Email
web by dotpeople.dk