Loading...

Udtalelser

Fra kunder og brugere

Helle Jacobsen, Kampagneleder Amnesty International:

- Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Gert Barslund.

Han har en meget lyttende og inddragende måde at arbejde på, som giver ejerskab og energi til samarbejdet.

Derudover brænder han for det han laver, og er virkelig dygtig til det.
Dennis Jul Pedersen, Havnedirektør, Esbjerg Havn:

- Vi har været meget glade for projektet Vervad, som Gert Barslund faciliterer, da det sætter synergier mellem industri og samfund, i kontekst til bæredygtighed.

At projektet er lavet i børnehøjde, tilsikrer at fremtidens medarbejdere oplever bæredygtighed som en naturlighed, i forbindelse med virksomheders ageren i samfundet.

Dette er jo en af de grundlæggende målsætninger fra de forenede nationer i forbindelse med de 17 mål.
Michael Toft
Afdelingsdirektør i Jyske Bank, Esbjerg:

- Gert har på en kreativ og innovativ måde ført os gennem en proces, der har skabt nye resultater for vores bank på CSR-området.

Gert skaber via sin person rum, der er rare at være i, og forudsætning for kreative processer, samt udvikling for den enkelte, gruppen og virksomheden.

Gert har i opbygningen af den proces vi har været igennem, inddraget relevante aktører og skabt nye forbindelser og netværk, som vi kommer til at fortsætte samarbejdet med.
Trine Bjørn, Røde kors, konsulent donationer og erhverv:

- Jeg har haft et rigtigt godt samarbejde med Gert Barslund i forbindelse med en række koncerter i samarbejde med Rotary, kirkernes asylsamarbejde og Røde Kors Asyl.

Vi har haft et teamwork hvor det er lykkes os at opdeler opgaverne og fordobler succesen. Hele vejen igennem har vi arbejde hen imod et fælles mål at bringe folk sammen.

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Gert som er en ildsjæl der får ting til at ske. Han brænder for mennesker og musik - jeg er vild med at Gert har troen på at få ting til at gå op i en højere enhed.
Michael Boel Olesen
Adm. Direktør, Ribe Jernindustri:

- Gert Barslund har gennem forløb med medarbejdere givet en saltvandsindsprøjtning til vores organisation.

Vi har brugt forløbene til unge ledere, og har fået medarbejderne tilbage efter forløbene, med styrket fokus og med nye vinkler på opgaver i virksomheden.

Som mentor roses Gert, og omtales meget positivt af vore deltagere. Forløbene kan varmt anbefales, hvis man ønsker et løft til virksomhedens unge ledere.
Sparring til virksomheder

Sparring til virksomheder

Vi hjælper virksomheder med at finde frem til hvilke af FN's 17 verdensmål, der er mest centrale for deres virksomhed. Og med at integrere disse i virksomhedens forretningsudvikling og markedsføring.
Læs mere
Temadage for små grupper

Temadage for små grupper

Vi afholder jævnligt temadage i verdensmålhuset for mindre grupper. Det kan for eksempel være for ledergrupper.
Læs mere

TAG KONTAKT OG BLIV DEL AF EN BÆREDYGTIG UDVIKLING

I samrum kan virksomheder, organisationer og personer få hjælp til at at identificere og integrere FN's verdensmål i deres aktiviteter, virke og forretning

RING +45 21478060

Ring til os
+45 21478060
Adresse
Havnegade 62, 1. tv - 6700 Esbjerg
Email
web by dotpeople.dk