Loading...

Psykologi

Bæredygtighed er også social

SAMRUMS arbejde bygger i høj grad på de psykologiske forhold, der for os at se er altafgørende, når mennesker og formål skal forbindes. Vi ser psykologien, den menneskelige ordentlighed i sociale relationer, som altafgørende for at noget bedre kan skabes.

Ligeværd, kommunikation, relationskompetence, samarbejde og integration er nogle af de centrale psykologiske nøgleord hos SAMRUM.

Psykologien, og virkemidler fra psykologiens verden, er for os at se den usynlige ”lim” der skaber de gode forbindelser i et konkret samarbejdsprojekt eller i et forløb med flere involverede. Vores projekter og forløb er derfor altid kendetegnede ved, at de er båret godt igennem af reel interesse, lydhørhed og menneskeligt godt samspil.

Psykologien er en god makker for meget og for mange. Og når den går i makkerskab med kulturliv og bæredygtighed kan der ske noget helt magisk. Hvordan viser vi blandt andet i de specifikke projekter og forløb, som beskrives her på siden. For eksempel i projekter hvor psykologi og musik forbindes, i ”musik som talerør”. Projekter hvor mennesker sammen vil sætte fokus på et specifikt emne eller område.

TAG KONTAKT OG BLIV EN DEL AF EN BÆREDYGTIG UDVIKLING

I samrum kan virksomheder, organisationer og personer deltage på forløb, få faciliteret udviklingsprocesser, og være med til at skabe nye bæredygtige løsninger.

RING +45 21478060

Ring til os
+45 21478060
Adresse
Havnegade 62, 1. tv - 6700 Esbjerg
Email
web by dotpeople.dk