Loading...

Organisationer

Sammen med organisationer og NGO'er sætter vi fokus på specifikke emner og formål

Vi samarbejder med med organisationer og NGO'er om at få fokus på emner og formål, som organisationerne ønsker at få lys på. Herunder ses flere cases.

Vi samarbejder blandt andet med Røde Kors, Amnesty International, Rotary og Red Barnet

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Gert Barslund.

Han har en meget lyttende og inddragende måde at arbejde på, som giver ejerskab og energi til samarbejdet.

Derudover brænder han for det han laver, og er virkelig dygtig til det.

Helle Jacobsen, Kampagneleder Amnesty International
Jeg har haft et rigtigt godt samarbejde med Gert Barslund i forbindelse med en række koncerter i samarbejde med Rotary, kirkernes asylsamarbejde og Røde Kors Asyl.

Vi har haft et teamwork hvor det er lykkes os at opdeler opgaverne og fordobler succesen. Hele vejen igennem har vi arbejde hen imod et fælles mål at bringe folk sammen.

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Gert som er en ildsjæl der får ting til at ske. Han brænder for mennesker og musik - jeg er vild med at Gert har troen på at få ting til at gå op i en højere enhed.

Trine Bjørn, Røde kors -konsulent donationer og erhverv
Flygtningestemmer

Flygtningestemmer

Bæredygtighed Kultur
Flygtningestemmer er 12 sange lavet med herboende flygtninge fra Iran, Palæstina, Syrien og Bosnien. Sangene fremføres af blandt andre Søs Fenger, Sys Bjerre, Tue West og Bryan Rice.
Læs mere
Musikkens kraft

Musikkens kraft

Bæredygtighed Psykologi Kultur
Musikkens kraft er 10 sange lavet med unge kræftramte fra Esbjergområdet. Sangene fremføres af lokalt tilknyttede sangere, blandt andre Jonas Rendbo, Zenia Levring Madsen, Silje Holtan og Rikke Egholm Ravn.
Læs mere
Sange fra Hospice

Sange fra Hospice

Psykologi Kultur
Sange fra hospice er i alt 8 sange lavet med døende, pårørende og personale på Hospice Sydvestjylland i Esbjerg. Anne Dorthe Michelsen synger blandt andre en af sangene.
Læs mere
Watersongs

Watersongs

Bæredygtighed Psykologi Kultur
Watersongs er et projekt der fokuserer på problemer med rent drikkevand rundt omkring i verden. Narrativer, sange, billeder og små film skal skabe fokus på at mange har meget begrænset mulighed for at få rent drikkevand.
Læs mere
Børn og mobning

Børn og mobning

Bæredygtighed Psykologi Kultur
I samarbejde med Red Barnet, Sangskriver og producer Boe Larsen, samt sangskriver og musiker Jørgen Thorup, er SAMRUM i gang med opstart af et musikalsk projekt der skal fokusere på mobning.
Læs mere

TAG KONTAKT OG BLIV EN DEL AF EN BÆREDYGTIG UDVIKLING

I samrum kan virksomheder, organisationer og personer deltage på forløb, få faciliteret udviklingsprocesser, og være med til at skabe nye bæredygtige løsninger.

RING +45 21478060

Ring til os
+45 21478060
Adresse
Havnegade 62, 1. tv - 6700 Esbjerg
Email
web by dotpeople.dk