Loading...

Kultur

Sammen skaber vi fællesskab

I SAMRUM tror vi på kulturen og kulturens styrke. Men det er mere end tro, for vi ser at kultur og kulturelle virkemidler i høj grad kan medvirke til at bygge stærke blivende fællesskaber, processer, produkter mm.

Musik, billeder, film, fortællinger kan på unik vis være helt centrale virkemidler, når vi skaber noget nyt sammen. I en innovativ proces kan musik og maleri for eksempel bidrage til at få ”slumrende” nye gode ideer frem fra det ubevidste. Så de kan bruges til fælles bedste.

Musik, maleri kan i høj grad bidrage til at åbne sanserne, og skabe nye bæredygtige ideer. Dette ser vi eksempelvis i vore forløb ”Innovationship” og ”Naturkultur-lab” hvor brug af musik og maleri som virkemidler i en ny radikal innovationsproces har frembragt nye brugbare ideer, der allerede er omsat til konkret værdi for flere virksomheder.

Kultur og kulturelle virkemidler kan eksempelvis også bidrage til at formidle budskaber om en virksomheds eller organisations værdier, profil, sociale ansvar og CSR. På Hopsice Sydvestjylland i Esbjerg, er et album med sange SAMRUM har medvirket til at lave med døende, pårørende og personale, eksempelvis med til at formidle nogle af Hospices værdier og tilgange.

Kultur kan forbindes og kombineres med psykologi og bæredygtighed på mange områder. Til gavn for virksomheder, organisationer og individer på mange andre givende måder. Til fordel for mange.

TAG KONTAKT OG BLIV EN DEL AF EN BÆREDYGTIG UDVIKLING

I samrum kan virksomheder, organisationer og personer deltage på forløb, få faciliteret udviklingsprocesser, og være med til at skabe nye bæredygtige løsninger.

RING +45 21478060

Ring til os
+45 21478060
Adresse
Havnegade 62, 1. tv - 6700 Esbjerg
Email
web by dotpeople.dk