Loading...

Natur-kunstlab

Natur-kunstlab er en nyskabende innovationsmetode for virksomheder, hvor virksomheden blandt andet aarbehder med bæredygtighed og straetegier i forhold til FN's 17 verdensmål .

SAMRUM/Gert Barslund har sammen med Jørgen Nielbæk (Kultur og vækstchef i Varde kommune) udviklet innovationsmetoden og de konkrete forløb 

Forløbet bruger primært virkemidler fra kultur og natur til at skabe den nye radikal innovationsmetode, der kan give nye værdifulde ideer til de deltagende virksomheder. Naturvejledere og kunstnere inddrages aktivt i ethvert Natur-kunstlab forløb.

Natur-kunstlab har foreløbig kørt forløb for i alt tre virksomheder i Varde og Esbjerg kommune. Natur-kunstlab støttes af Vadehavsregionen, Esbjerg og Varde kommuner, EEU (Esbjerg Erhvervsudvikling) og Pro Varde. Professor Tatian Chemi fra Aalborg Universitet har fulgt og evalueret de to af forløbene.

TAG KONTAKT OG BLIV EN DEL AF EN BÆREDYGTIG UDVIKLING

I samrum kan virksomheder, organisationer og personer deltage på forløb, få faciliteret udviklingsprocesser, og være med til at skabe nye bæredygtige løsninger.

RING +45 21478060

Ring til os
+45 21478060
Adresse
Havnegade 62, 1. tv - 6700 Esbjerg
Email
web by dotpeople.dk