Loading...

GenIN

Sammen med Marco Maccartney og Christian J. Adamsen har SAMRUM udviklet GenIN, der kort sagt er innovation i folkeskolen.

GenIN (som er udviklet i samarbejde med Marco MacArtney og Christian Adamsen) giver skoleelever konkrete værktøjer til at skabe nye ideer og iværksætte nyt i den verden de lever i. Og giver eleverne et innovativt mindset de kan bruge til at læse udfordringer i mange sammenhænge.

I forløb over 7 dage får eleverne reelle udfordringer fra virksomheder og organisation som de skaber nye ideer og løsninger til. Eleverne kommer i forløbene ud på de virksoheder der stiller udfordringerne, og har deres klasseværelse der i forløbet. 

Siden GenIN startede for cirka 2 år siden har vi faciliteret forløb for fem 8. klasser og fjorten 4. klasser på seks skoler i Esbjerg kommune. 

Forløbene har ført til en række spændendde og brugbare ideer for de deltagende virksomheder. Og både elever, lærere og virksomheder ser forløbende som meget givende på flere niveauer.

TAG KONTAKT OG BLIV EN DEL AF EN BÆREDYGTIG UDVIKLING

I samrum kan virksomheder, organisationer og personer deltage på forløb, få faciliteret udviklingsprocesser, og være med til at skabe nye bæredygtige løsninger.

RING +45 21478060

Ring til os
+45 21478060
Adresse
Havnegade 62, 1. tv - 6700 Esbjerg
Email
web by dotpeople.dk