Loading...

Flygtningestemmer

Flygtningestemmer er 12 sange lavet med herboende flygtninge fra Iran, Palæstina, Syrien og Bosnien. Sangene fremføres af blandt andre Søs Fenger, Sys Bjerre, Tue West og Bryan Rice.

Flygtningestemmer tager udgangspunkt i terapeutisk sangskrivning. I en terapeutisk proces skrives sange med flygtninge om de oplevelser de har haft under og efter krig og flugt.

Flygtningestemmer er blevet til i samarbejde med RCT-Jylland. Der udover har Amnesty, Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp, Rotary og Folkekirkens asylsamarbejde har været involveret i projektet. 

Flygtningestemmer har som mål både at give flygtninge noget terapeutisk, og øge forståelsen hos andre af hvordan man kan have det efter flugt fra krig. 

Sangene fra Flygtningestemmer er udkommet på album i 2014, og såvel i 2014 som i 2016 har sangere og musikere på albummet, deltaget ved en række koncerter. Blandt andet på asylcentre, i kirker og på spillesteder.

Projektet var i 2014 nomineret til en Danish Music Award. se mere på www.flygtningestemmer.dk

TAG KONTAKT OG BLIV EN DEL AF EN BÆREDYGTIG UDVIKLING

I samrum kan virksomheder, organisationer og personer deltage på forløb, få faciliteret udviklingsprocesser, og være med til at skabe nye bæredygtige løsninger.

RING +45 21478060

Ring til os
+45 21478060
Adresse
Havnegade 62, 1. tv - 6700 Esbjerg
Email
web by dotpeople.dk