Loading...

Bæredygtighed

SAMRUM henvender sig særligt til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner, der vil skabe nye langtidsholdbare muligheder, konkrete ideer og løsninger som kan komme mange til gode

SAMRUM henvender sig særligt til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner, der vil skabe nye langtidsholdbare muligheder, konkrete ideer og løsninger som kan komme mange til gode. For eksempel i form af konkrete produkter og koncepter, som mange år frem kan bidrage til at gøre en positiv – bæredygtig - forskel i manges liv.

Bæredygtighed blev sat på den internationale dagsorden, da Brundtlandskommisionen, under ledelse af den norske statsminister Gro Halem Brundtland, 1 1987 udgav rapporten ”Vor fælles fremtid” – også kaldet Brundtlandrapporten. I denne rapport er definitionen på bæredygtighed som følger:

”Bæredygtighed er en udvikling, som opfylder de nuværende generationers behov, uden at bringe fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov i fare

I SAMRUM vil vi meget gerne bidrage til en udvikling der sikrer gode vilkår for mange, flere generationer frem. Vi bruger blandt andet FN’s 18 verdensmål, der skal sikre bæredygtighed, som pejlemærke for flere af de udviklingsprocesser vi indgår i, og i de projekter og produkter vi er med til at samskabe. For eksempel tager flere af vore projekter udgangspunkt i det tredje verdensmål, der har fokus på at styrke sundhed og trivsel.

 

TAG KONTAKT OG BLIV EN DEL AF EN BÆREDYGTIG UDVIKLING

I samrum kan virksomheder, organisationer og personer deltage på forløb, få faciliteret udviklingsprocesser, og være med til at skabe nye bæredygtige løsninger.

RING +45 21478060

Ring til os
+45 21478060
Adresse
Havnegade 62, 1. tv - 6700 Esbjerg
Email
web by dotpeople.dk